Bananenmuffins

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versieEmail dit receptEmail dit recept
Yum
Soort: 
Tussendoortje
Bereidingstijd: 
60 min
Keuken: 
Veganistisch
Type: 
Gebak
Ingredienten: 

125 gram oerzoet 6 el rijstolie 1 el vanillearoma of vanillestoke 1/2 rijpe banaan 150 gram zelfrijzend bakmeel (glutenvrij) 4 el water

(of 150 gram bloem/ meel en 5 gram bakpoeder)

Bereidwijze: 

meng de suiker, olie en vanille. Schil en prak de banaan en schep dit door het suikermengsel Voeg het meel en water toe en mix dit door elkaar Voor cupcakes (6 stuks) 20 minuten op 180 graden Voor taartje (15-18 cm) 35 minuten op 180 graden Ik doe er zelf vaak nog een beetje bakpoeder door en vervang het water door spa rood, dan worden de cakejes iets luchtiger. Het blijft echter altijd een beetje compact Met dank aan het forum op deleukstetaarten.nl