Pasta met tonijn, kidneybonen en mosterd

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versieEmail dit receptEmail dit recept
Lekker en heel snel klaar!
Soort: 
Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 
10 min
Keuken: 
MSDieet
Type: 
Pasta
Ingredienten: 

1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels pittige mosterd
2 eetlepels peterselie fijngehakt
1 blikje tonijn op water, uitgelekt en losgetrokken
1 rode ui
1 blik kidney bonen
1 teen knoflook
350 gr pasta
zout en peper

Voorbereiding: 

Zet het water op voor de pasta
Hak de peterselie fijn
Versnipper de rode ui en hak de knoflook fijn
Laat de bonen en de tonijn uitlekken

Bereidwijze: 

Doe de tonijn, bonen, ui en knoflook in een schaal en meng goed.
Doe de olie, peterselie en mosterd in een schaaltje, meng goed en voeg zout en peper toe, (dit is het enige toegevoegde zout, dus mag ietsje meer zijn)
Doe een heel klein beetje water bij het mengsel om een mooie substantie te krijgen.
Kook intussen de pasta gaar, laat uitlekken en doe deze in de schaal met de bonen en tonijn.
Overgiet de pasta met de saus en roer een en ander goed door elkaar.
Dit gerecht is een heerlijke lauwwarme comfort food pasta schotel.

Extra lekker, rauwe rode paprika reepjes erbij serveren.